Sisustusosaajat banneri

Liity Sisustusosaajiin!

Sisustusakatemiassa tai muussa vastaavassa sisustusalan koulussa opiskeleva tai valmistunut - liity nyt Sisustusosaajiin joko perusjäseneksi, kun haluat pysyä ajan hermolla tai ammattilaisjäseneksi, mikäli haluat myös yrityksellesi markkinointinäkyvyyttä! 
 
Sisustusosaajien jäsenenä voit osallistua Sisustusosaajien ja yhteistyöyritystemme tapahtumiin, webinaareihin ja koulutuksiin eri puolilla Suomea ja pääset nauttimaan jäseneduistamme, kuten jäsenhintaisista lisä- ja jatkokoulutuksista. 
 
Ammattilaisjäsenenä voit lisäksi liittyä Sisustusosaajat-ammattilaishakemistoon ja verkostoitua helpommin ja nopeammin alan osaajien kanssa ja sisustusalan osaajaa tarvitsevat potentiaaliset asiakkaat löytävät sinut kätevästi.
 

Jäseneksi voi hakea seuraavin ehdoin:

 • hakija on Sisustusakatemiasta valmistunut tai opiskelija (sisustussuunnittelijan laaja koulutus)
 • hakijalla on todistetusti Sisustusakatemian sisustussuunnittelijan koulutusta vastaava koulutus (tai hän opiskelee sitä)
 • hakija omaa muut koulutusta vastaavat taidot. Todistaakseen ammattitaitonsa tulee hakijan toimittaa tutkintotodistus ja / tai portfolio osoitteeseen info@sisustusosaajat.fi

 

AMMATTILAISJÄSEN VAI JÄSEN?

Sisustusosaajien ammattilaisjäsen on Sisustusakatemian sisustussuunnittelukoulutuksesta tai vastaavasta sisustusalan koulusta valmistunut sisustusalan ammattilainen. Sisustussuunnittelijaa tai muuta sisustusalan ammattilaista hakevan on helppo löytää sinut, kun olet Sisustusosaajien ammattilaisjäsenhaussa kertonut omasta erityisosaamisestasi.

Ammattilaisjäsenenä saat ajantasaista tietoa sisustusalan trendeistä ja tuotteista, pääset osallistumaan kaikkiin Sisustusosaajien tapahtumiin ja sinulla on mahdollisuus verkostoitua helposti ja nopeasti kollegoidesi ja yhteistyöyritystemme kanssa.

Mikäli opintosi ovat vielä kesken tai et vielä toimi sisustusalalla, kannattaa silti liittyä perusjäseneksi Sisustusosaajiin.  Saat ajantasaista tietoa sisustusalasta ja voit osallistua Sisustusosaajien tapahtumiin ympäri Suomea. Järjestämme myös webinaareja, joten voit osallistua tapahtumiin siellä missä olet!

Voit myös vaihtaa jäsenyyttäsi perusjäsenestä ammattilaisjäseneksi kesken kalenterivuoden.

HUOM! Uudet jäsenhakemukset pyritään käsittelemään kahden viikon sisällä hakemuksen vastaanottamisesta,  pääset hyödyntämään jäsenedut kuten maksuttomat webinaarit hakemuksesi hyväksymisen jälkeen. Hakemukset tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen info@sisustusosaajat.fi. Hakemus on sitova.
 

Sisustusosaajien (perus)jäsenyyttä hakevan tulee lähettää

 • Kopio tai kuva opiskelutodistuksesta/opiskelijakortista hakemuksen yhteydessä

sekä nämä tiedot:

 • Sukunimi ja etunimi
 • Sähköpostiosoite
 • Osoite (laskutusta varten)
 • Puhelinnumero
 • Sisustusakatemia-ryhmän nimi, esim. HKI22A
   

Ammattilaisjäsenyyttä hakevan tulee lisäksi lähettää:

Mustavalkoinen, selkeä kasvokuva tai mikäli et halua kuvaa itsestäsi, yrityksen logo (jpg- tai gif-muodossa)
sekä oheiset tiedot suunnittelijahakusivuamme varten:

 • Sukunimi ja etunimi
 • Titteli/tittelit
 • Yrityksen nimi ja Y-tunnus
 • Sähköposti
 • Osoite (laskutusta varten), kuvausosioon yrityksen käyntiosoite
 • Alue, jolla toimit pääsääntöisesti (esim. Etelä-Suomi). Useilla alueilla toimivan kannattaa laittaa kuvausosioon maininta kaikista toiminta-alueista
 • Puhelinnumero
 • Nettisivun osoitelinkki (julkaisuvalmiina, tarkistathan että toimii)
 • Facebook- ja Instagram-sivun osoitelinkki (julkaisuvalmiina, tarkistathan että toimii)
 • Lyhyt kuvaus julkaisuvalmiina tekstinä, max. 50 sanaa. Liitä tähän kohtaan myös yrityksesi käyntiosoite, mikäli haluat.


Jäsenmaksu ammattilaisjäsenille on 100 €, muille jäsenille 55 € /kalenterivuosi. Hinta sis. alv 24 %.

Jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostitse käsiteltyämme sitovan hakemuksen. Ensimmäisen jäsenmaksun maksu aktivoi jäsenyyden. Mikäli viestiä jäsenyydestä ja/tai laskua ei ole tullut kahden viikon kuluessa hakemuksesta, tarkistathan roskapostin - joskus sähköpostit saattavat mennä vahingossa sinne.

Jäsenyyden voi päättää vain ilmoittamalla siitä sähköpostitse info@sisustusosaajat.fi -osoitteeseen viimeistään kuluvan vuoden lokakuussa, jolloin emme lähetä seuraavan vuoden/jäsenmaksukauden laskua.  Jäsenmaksu lähetetään marraskuussa sähköpostitse antamaasi osoitteeseen. Jäsenmaksua ei palauteta tai hyvitetä, vaikka jäsenmaksukautta on vielä jäljellä eroilmoituksen saapuessa. Jäsenyys päättyy heti lähetettyämme vahvistuksen eroilmoituksen vastaanottamisesta. Mikäli jäsenyys peruutetaan seuraavan vuoden jäsenmaksun lähetyksen jälkeen, perimme laskutuskuluja 10 euroa lähetetyn laskun mitätöinnistä. 

Muistathan päivittää omat yhteystietosi (sekä sähköpostiosoite että postiosoitteesi) niiden muuttuessa osoitteeseen info@sisustusosaajat.fi, kiitos!

 Rekisteri-ja tietosuojaselosteen löydät sivun alareunan linkistä,  luethan sen huolellisesti.

 

 

 

Ajankohtaista

FAQ

USEIN KYSYTTYÄ

1. En ole vielä valmistunut Sisustusakatemian sisustussuunnittelukoulutuksesta, mutta haluan liittyä jäseneksi Sisustusosaajiin. Mistä saan opiskelijatodistuksen?

Sisustusakatemian opiskelijakorttisi on opiskelijatodistus. Verkko-Sisustusakatemiassa opiskelevien opiskelijatodistus on sähköisessä muodossa tiedossamme. Jos olet jo valmistunut, voit toimittaa valokuvan/skannauksen todistuksesta.

2. Minulla ei ole vielä sisustusalan yritystä. Kannattaako minun liittyä Sisustusosaajiin?

Vaikka et toimisi sisustusalalla koulutuksestasi huolimatta, kannattaa silti liittyä perusjäseneksi Sisustusosaajiin. Saat muut edut käyttöösi, mutta tietojasi ei tule ammattilaishakemistoon.

3. Teen vakituisen työni ohessa sisustusalan töitä. Kannattaako minun liittyä Sisustusosaajiin?

Ehdottomasti! Kun liityt Sisustusosaajien ammattilaisjäseneksi, saat kaikki SISOS-edut käyttöösi ja lisäksi sinut löydetään Sisustusosaajat-ammattilaishakemistosta.

4. Olen nyt perusjäsen, mutta perustan lähiaikoina sisustusalan yrityksen. Voinko muuttaa perusjäsenyyden ammattilaisjäsenyydeksi kesken vuoden?

Kyllä voit. Jos haluat ammattilaisjäseneksi ja mukaan ammattilaishakemistoon, lähetät sähköpostilla osoitteeseen info@sisustusosaajat.fi ammattilaisjäsenyyteen tarvittavat tiedot ja kerrot olevasi tällä hetkellä perusjäsen. Lähetämme sinulle uuden laskun, jossa maksat perus- ja ammattilaisjäsenen vuosimaksun erotuksen jäsenmaksussa.

5. Haluan liittyä Sisustusosaajien postituslistalle ja saada tietoa tapahtumista. Miten toimin?

Liittymällä Sisustusosaajien perusjäseneksi pääset automaattisesti Sisustusosaajien tapahtumien, koulutuksien sekä messumatkojen postituslistalle. Lisäksi saat tietoa yhteistyöyritystemme uutuustuotteista, tapahtumista yms.