Sisustusosaajat banneri

Ajankohtaista

Pihasuunnittelukurssi siirtyi huhtikuulle 2023

Suosittu pihasuunnittelukurssi tulee jälleen huhtikuussa, uudet päivämäärät ovat 11.4. ja 18.4. (siirtyi maaliskuulta)!

Pihasuunnittelukurssilla tutustutaan kattavasti pihasuunnitteluprosessiin ja suunnittelussa huomioitaviin asioihin viherrakennuksen ja maisemasuunnittelun ammattilaisen, Kotoisa-ohjelmastakin tutun, Pihakorento Oy:n Helga Andersson-Brantbergin johdolla.

Kurssi koostuu kahdesta etäluennosta, yhteensä 6 tuntia opiskelua. Sisustusosaajille kurssi on tarjolla etuhintaan! 

Sisustusosaajien ilta Balmuirilla 17.5.2023

Balmuir kutsuu Sisustusosaajat Esplanadille nostamaan maljan kevään kunniaksi ja tutustumaan Balmuirin kevät-kesämallistoon keskiviikkona 17.5.2023 klo 18-20. 

Illan aikana Balmuir esittelee kevään ja kesän kodin ja muodin puolen uutuuksia. Sisustussuunnittelija ja Balmuirin Lifestyle Creator -kumppani Niina Ahonen on mukana illassa kertomassa kuulumisia ja vinkit Balmuir-suosikkituotteistaan.

Balmuir tarjoaa lahjan ostosten yhteydessä.

Saat pian sähköpostiisi lisätietoja ja ilmoittautumislinkin - varaa paikkasi pian, niitä on rajoitetusti! 

SketchUpia syksyllä 2023 - peruskurssi & jatkokurssi tulossa

Syksyllä 2023 järjestään seuraava SketchUp-peruskurssi ja jatkokurssi - tarkemmat tiedot ja päivämäärät näistä kummastakin tulossa mahdollisimman pian! 

Aamiainen & tuotekoulutus Cosentinolla ke 15.3.2023

Tuore yhteistyökumppanimme Cosentino kutsuu Sisustusosaajat aamiaiselle ja tutustumaan sekä yritykseen että heidän tuotteisiinsa showroomilleen Vantaalle ke 15.3.2023 klo 9-11. 

Tilaisuuteen osallistuu myös sisustussuunnittelija Niina Ahonen, tule vaihtamaan kuulumiset hänen kanssaan ja ihastelemaan Cosentinon upeaa valikoimaa, esillä myös Dektonin maaliskuun 2023 alussa lanseerattava uutuusmallisto Dekton Pietra Kode! 

Saat pian kutsun ja ilmoittautumisohjeet sähköpostiisi, ilmoittaudu pian, mukaan mahtuu max 30 osallistujaa. 

Sisustussuunnittelija yrittäjänä -koulutus maaliskuussa 2023

Hei Sisustusosaaja! Haluatko lisätä tietämystäsi sisustusalan yrittäjyydestä?

Sisustusakatemian nykyisiin, laajoihin koulutuksiinn on lisätty valinnainen, sisustusalalle räätälöity yrittäjyyskoulutusosio, joka toteutetaan kokonaisuudessaan kätevästi etänä (kesto 5 tuntia). 

Tämä on tarjolla sinullekin ja tietysti Sisos-etuhintaan, tutustu koulutuksen sisältöön täällä ja ilmoittaudu mukaan: Sisustussuunnittelija yrittäjänä | Sisustusakatemia