Sisustusosaajat banneri

Ajankohtaista

Dekofloor-webinaari to 3.11.2022 klo 18-20!

Webinaarissa käydään läpi Dekofloorin käyttökohteet ja -mahdollisuudet, ominaisuudet, asennusohjeet sekä alustan vaatimukset tuotteelle ja tutustumme muutoinkin tuotteen saloihin - tervetuloa mukaan torstaina 3.11.

Konton akustiikkawebinaari 17.11.2022 klo 18-20

Tervetuloa yhteistyökumppanimme Konton webinaariin torstaina 17.11.2022 klo 18-20!

Webinaarissa kuulet Konton akustoivien tuotteiden monipuolisesta valikoimasta, tuotteiden ominaisuuksista ja uutuuksista. Saat esimerkkejä tuoteperheen monipuolisista ja luovista käyttömahdollisuuksista - vain mielikuvitus on rajana akustointiratkaisuja suunniteltaessa!  

Ilta Sisustusosaajille ABL-Laatoilla ke 23.11.2022

Hei Sisustusosaaja! 

ABL-Laatat kutsuu sinut vierailulle "kotitaloonsa" Helsingissä ke 23.11.2022 klo 15.30 - 19.00. Ohjelmassa on mm. tutustumista ainutlaatuiseen ABL:n leikkaamoon, laattakoulutusta, uutuuksiin tutustumista ja tietysti pientä purtavaa & juotavaa. 

Lisää ajankohta nyt kalenteriisi - saat sähköpostiisi ilmoittautumislinkin pian! 

SketchUpia alkuvuodesta 2023 - peruskurssi & jatkokurssi tulossa

Alkuvuodesta 2023 järjestään seuraava SketchUp-peruskurssi ja jatkokurssi siirtyi maaliskuulle - tarkemmat tiedot ja päivämäärät näistä kummastakin tulossa mahdollisimman pian! 

Liity nyt Sisustusosaajiin!

Mikäli et vielä kuulu Sisustusosaajiin, nyt kannattaa liittyä! 

Saat kutsuja erilaisiin sisustusalan koulutuksiin, webinaareihin ja yritysvideoiden sekä sähköpostien kautta vinkkejä suunnittelutyöhön. Pääset myös mukaan sisustusmessumatkoille sekä koulutuksiin SISOS-hintaan.

Ammattilaisjäsenenä saat näkyvyyttä sisustusalan osaajana myös Sisustusosaajat-somessa ja sinut löydetään helpommin ammattilaisjäsensivultamme.

Liittymisohjeet löydät täältä: