Sisustusosaajat banneri

Ajankohtaista

UUTTA SisAkissa: Toimistosisustamisen ABC -kurssi 14.9.2022 alkaen

UUTTA SISUSTUSAKATEMIASSA! 

Tervetuloa Toimistosisustamisen ABC-kurssille 14.9.2022 alkaen, jossa kätevästi etänä opiskellaan toimistosisustamisen perusperiaatteita työntekijän hyvinvoinnin näkökulmasta. 

Tutustu täällä: Toimistosisustamisen ABC | Sisustusakatemia

HUOM: Sisustusosaajille hinta on edullisempi !

 

MERKITSE MUISTIIN: Dekofloor-webinaari to 3.11.2022 klo 18-20!

Dekofloor on hartsipohjainen, Suomessa kehitetty ja valmistettava sisustuslaasti, joka sopii käytettäväksi kaikilla kodin lattia- ja seinäpinnoilla sekä julkisten tilojen pinnalla.

Pihasuunnittelukurssi nyt myytävänä kätevästi tallenteena!

Kevät tulee ja pihatyöt alkavat taas houkutella - kiinnostaako sinua piha- ja puutarhasuunnittelu? Osta nyt kurssimme tallenteena ja opiskele pihasuunnittelua kätevästi omaan tahtiin! Tallenne on myynnissä 12.7.2022 asti. 

Sisustusakatemia laajensi tänä keväänä koulutustarjontaansa entisestään ja meillä pääsi maalis-huhtikuussa opiskelemaan pihasuunnittelua kahden etäluennon (yhteensä 6 tuntia) mittaisen kurssin verran. Kouluttajana toimi maisemasuunnittelija ja viherrakentaja, MTV3-kanavan Kotoisa-ohjelmastakin tuttu Helga Andersson-Brantberg (Pihakorento Oy). 

Seuraava julkitilojen suunnittelukurssi Sisustusakatemiassa syksyllä 2022

Haluatko laajentaa ja syventää sisustussuunnitteluosaamistasi julkitilasuunnittelun täydennyskoulutuksessa?

Julkitilasuunnittelun kurssi täydentää sisustussuunnittelutyösi ammattitaitoa ja antaa valmiudet laajentaa asiakaskuntaasi. Koulutuksen aikana perehdyt ammattilaisten avulla toimisto- ja työtilasuunnitteluun, koulu- ja päiväkotisuunnitteluun, kahvila- ja ravintolasuunnitteluun, myymäläsuunnitteluun sekä kirjasto- ja terveydenhuollon tilojen suunnitteluun.  

Liity nyt Sisustusosaajiin!

Mikäli et vielä kuulu Sisustusosaajiin, nyt kannattaa liittyä! 

Saat kutsuja erilaisiin sisustusalan koulutuksiin, webinaareihin ja yritysvideoiden sekä sähköpostien kautta vinkkejä suunnittelutyöhön. Pääset myös mukaan sisustusmessumatkoille sekä koulutuksiin SISOS-hintaan.

Ammattilaisjäsenenä saat näkyvyyttä sisustusalan osaajana myös Sisustusosaajat-somessa ja sinut löydetään helpommin ammattilaisjäsensivultamme.

Liittymisohjeet löydät täältä: